Nyheder

Vores nye video

FEDT…..Har lige fået sponseret et gavekort til senior rækken ved Summerdance CUP fra hotel Vejlefjord på 2.000 DKK. Tænker at der skal trækkes lod om dette blandt finalisterne i Senior rækken. Håber at se mange af jer til vores 1. Turnering, tilmelding lukker den 15. Juni . Vi har virkelig gjort os umage for at skabe den lækreste stemning med prof lys, fantastisk musik og ikke mindst Teammatch mellem de deltagende par og cabaret show ved aften arrangementet og sidst men ikke mindst et internationalt verdensklasse dommerpanel.

insero

Ny sponsor

Vi er glade for at byde velkommen til Insero Horsens som sponsor

Lidt info om Insero Horsens:

Vi investerer i iværksættervirksomheder, udviklingsprojekter, udviklingsmiljøer samt i lokale initiativer inden for uddannelse, sport og kultur. For at tiltrække den nyeste viden tænker vi globalt og udvikler samtidig lokalområdets styrke som levende laboratorium.

Vores ambition er vækst og udvikling
Vores formål er at skabe vækst og udvikling i vores lokalområde, som er området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Vi tror på, at en samlet indsats styrker området mest. Derfor investerer vi både i at udvikle vores lokale erhvervsliv, innovationsevne og vidensniveau og samtidig også at løfte områdets tilbud inden for uddannelse, sport og og kultur. Vores investeringer skaber en dynamik i erhvervslivet og bidrager til arbejdspladser og nye teknologier.

Se mere på www.inserohorsens.dk